művész


Kárpáti József Dodi

Kárpáti József Dodi

Született: 1958. április 22.
Dodi 1958. április 22-én született Budapesten. Az egri Tanárképző Főiskolán szerezte első diplomáját, majd Budapesten, az Iparművészeti Egyetemen másoddiplomázott. A Nádasdy Művészeti és Általános Iskolában festészetet tanít, emellett képzőművészettel is foglalkozik. A Quimbyhez 2000-ben csatlakozott. Már számtalan zenekarban oszlopos tagként reprezentálta magát, jelenleg a Kamu nevezetű jazz-formációban fújja a rezet…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Dodi 1958. április 22-én született Budapesten. Az egri Tanárképző Főiskolán szerezte első diplomáját, majd Budapesten, az Iparművészeti Egyetemen másoddiplomázott. A Nádasdy Művészeti és Általános Iskolában festészetet tanít, emellett képzőművészettel is foglalkozik. A Quimbyhez 2000-ben csatlakozott. Már számtalan zenekarban oszlopos tagként reprezentálta magát, jelenleg a Kamu nevezetű jazz-formációban fújja a rezet a Quimby mellett.

Dodi hitvallása a pedagógiáról: "A tanulók egyéni és kreatív megnyilvánulásait a tanulás-tanítás folyamatának motivációs háttere inspirálja, melyet a tanár teremt meg. Ennek tudatában az a feladatom, hogy biztosítsam az egyéni probléma felvetés,- megoldás, a saját út lehetőségét és tiszteletét. Ez ma szerintem a pedagógiai gyakorlatnak olyan szférája, melyben tudásunk és készségeink kiegészítésre szorulnak. Igyekszem összegyűjteni más tudományterületek újabb ismereteit (pl. alternatív pedagógia) és integrálni saját pedagógiai gyakorlatomba, hogy a megismerési folyamat kibővülhessen: számomra és a tanulók számára is."
Quimby

Quimby

A38 Hajó
  • trombita
QUIMBY

QUIMBY

Kultkikötő Közhasznú Nonprofit Kft.
  • trombita

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!